Χρόνια Πολλά... Χριστός Ανέστη

sussitioΔεξαμενή ελπίδας, αγάπης και ζωής αποτέλεσαν όλοι όσοι στάθηκαν αρωγοί του Κοινωνικού Συσσιτίου του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Σερρών» καθ΄ όλη την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Χάρη στο πνεύμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης τους, καταφέραμε να προσφέρουμε πασχαλινά εδέσματα και αξιοπρεπή εορταστικά γεύματα ζεσταίνοντας τις καρδιές όσων βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.        

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε :

Τους κτηνοτρόφους του Ν.Σερρών: Αγγούση Χρήστο από Αγριανή,Αναστασίου Χρήστο από Άγκιστρο, Γκέτσκα Παύλο από Άνω Πορόια, Γουζέλη Γεώργιο από Αναστασιά. Ζαρούλια Γεώργιο από Άνω Μητρούσι, Ιγνάτη Αθανάσιο από Αλιστράτη, Κεχαγιά Παναγιώτη από Καλόκστρο, Κεχλιμπάρη Άγγελο από Βαμβακόφυτο, Κουτούλα Παναγιώτη από Βέργη, Πελιτάρη Άγγελο από Άνω Ορεινή καιΤσαλταμπάση Κων/νο από Αηδονοχώρι, που προσφέροντας τον οβελία για το πασχαλινό τραπέζι στήριξαν έμπρακτα 150 συνανθρώπους μας.

Τις Σερραϊκές επιχειρήσεις: «ΟΡΥΖΟΜΥΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ε.» & «ΤΥΡΟΛΕΖΑ Α.Β.Ε.Ε.» για τις μεγάλες ποσότητες σε όσπρια και ρύζι που διέθεσαν για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Συσσιτίου κατά τη διάρκεια της νηστείας της Σαρακοστής.

Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Ν. Σερρών καθώς επίσης και το ζαχαροπλαστείο «ΣΕΡΑΝΟ» που απλόχερα προσέφεραν τα πασχαλινά τους τσουρέκια.

Την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Ν.Σερρών, τα οπωροπωλεία «Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ» και « ΦΑΡΔΕΛΑΣ» καθώς και τον κ. Αρόγλου Ιωάννη (παραγωγό) για την κάλυψη των οπωροκηπευτικών αναγκών του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Την «ΚΟΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΛΑΙΩΝΑ» , τα κρεατοσκευάσματα «ΦΑΕΘΩΝ Α.Β.Ε.Ε.» και την κα Χατζημπαλάση Στέλλα για τη σημαντική τους συμβολή.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές ή χορηγούς που δεν επιθυμούν να αναφέρουμε το όνομά τους.

Η καθοριστική συμπαράστασή τους μας χαρίζει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

                 arni arni2 tsoureki

                 pasxa1  pasxa2 laxanika