Μια εβδομάδα …. Εκατοντάδες συναλλαγές !!!

pasxaΗ Εβδομάδα Ανταλλαγής που διοργάνωσε η Τράπεζα Χρόνου Σερρών στο Γραφείο Διαμεσολάβησης (Ν. Νικολάου 19) τα απογεύματα από τις 7-11 Απριλίου ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία.

Προϊόντα όλων των ειδών και για όλες τις ηλικίες, είδη ένδυσης και υπόδησης, τσάντες και αξεσουάρ, λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά είχαν την τιμητική τους σε αυτή την γιορτινή Εβδομάδα Ανταλλαγής.

Τα μέλη της Τράπεζας Χρόνου Σερρών ανταποκρίθηκαν με θέρμη και ενθουσιασμό στο κάλεσμα, πραγματοποιώντας 545 συναλλαγές σε μια εβδομάδα! Ενόψει των εορτών του Πάσχα κατάφεραν να δημιουργήσουν τη δική τους αγορά, την αγορά των ΤΕΜ, υποστηρίζοντας/ ενισχύοντας την Ανταλλακτική Οικονομία και εξασφαλίζοντας στους ίδιους και στις οικογένειες τους τα προϊόντα της αρεσκείας τους, η αξία των οποίων κοστολογήθηκε σε ΤΕΜ .

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους εθελοντές της Τράπεζας Χρόνου Σερρών που αγκάλιασαν τη δράση και έδωσαν αξία στο νόμισμα μας, την Τοπική Εναλλακτική Μονάδα, με τις ανταλλαγές τους.

Η Τράπεζα Χρόνου Σερρών και τα μέλη της ανανεώνουν τη συνάντησή τους υποσχόμενοι το παζάρι με ΤΕΜ να πραγματοποιείται κάθε μήνα με απώτερο σκοπό να γνωρίσουν όλοι τα οφέλη της Ανταλλακτικής Οικονομίας.