Απλοί Σερραίοι πολίτες και επιχειρηματίες δίνουν αξία στην έννοια της προσφοράς

Είναι ίσως από τις στιγμές που τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν τα αισθήματα ευγνωμοσύνης που αισθανόμαστε για την κίνηση αγάπης της παρέας του Liberty Café. Στις 30/7/2013 προσέφεραν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών 5 λίτρα ελαιόλαδο αντί στεφάνου εις μνήμην του φίλου τους Καραχριστιανίδη Σταύρου. Η συγκινητική τους χειρονομία αποτυπώνει πλήρως την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία ανώνυμου Σερραίου συμπολίτη μας ,καθώς και μιας κυρίας από την Άνω Καμήλα Σερρών για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Σερρών. Τα 120 τμχ ζυμαρικών και τα 70 κιλά πατάτες που προσέφεραν αντίστοιχα, έδωσαν ανάσα ανακούφισης σε συμπολίτες μας που ζουν στην σκιά της οικονομικής κρίσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή και την καθημερινότητά τους.

Συγχαίρουμε θερμά τον υπεύθυνο του καταστήματος υποδημάτων SHE Σερρών για την χειρονομία αγάπης του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Σερρών. Τα 15 καινούργια ζευγάρια παπούτσια, γέμισαν με χαρά και ελπίδα τους ωφελούμενούς μας, που βιώνουν με δυσκολία την καθημερινότητα τους. Ο Σερραίος καταστηματάρχης μας απέδειξε ότι διακατέχεται από πνεύμα φιλοκαλίας και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η ενέργειά τους αυτή αποτελεί για μας μέγιστη απόδειξη της διάθεσής τους για κοινωνική προσφορά και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και για τον υπόλοιπο εμπορικό κόσμο των Σερρών.

 

5

 

                    

                           120

 

 

 

    70          SHE 2